HTML

Páros Kintorna

Ez egy egészségblog. Mi ketten - Balázsy Panna és Gellért Gábor - eldöntöttük, hogy rendbe rakjuk magunkat testileg-lelkileg. És megmutatjuk, hogy ez kortól és állapottól függetlenül lehetséges.

 

mozgás   étkezés   helyreállítás   hagyományos   alter   más

Kaja, divat, ajurvéda...

2014.11.14. 09:55 :: pankajafajalatt

El sem tudom mondani, mennyire boldoggá tesz, hogy gourmet lettél! Örömödet leled az ételek minőségében és elkészítésében. Nem tudom, ez mennyire volt így korábban, de még az is lehet, hogy a paleo étkezés ezt felerősítette benned! Hurrá!

Kicsit irigyellek, hogy ilyen sokat tudsz kirándulni, ennyi érdekes dolog történik veled. Én mostanában olyan sokat dolgozom, hogy alig érem utol magam, ahogy ez a bejegyzéseim számán is látszik. Ezért mindenkitől elnézést kérek! Persze azt nem szeretném állítani, hogy velem nem történtek érdekes dolgok, úgyhogy merüljünk el közösen az elmúlt hét legjobb pillanataiban.

Először is megtudtam, hogy ha veszel 15 kg halat, abból csak 6 kg filé lesz. Ki gondolná, hogy ilyen nehéz a fejük? És ha azt mondom, filézett, az még nem filé. Hát, holtig tanul az ember. Már egy éve szervezünk londoni séfekkel vacsorákat a Globalista Konyha projekt keretében, és most egy nagyon nemzetközi hölgyet sikerült idecsábítanunk. Anna Hansen dán gyökerekkel bír, Kanadában született, Új Zélandon nőtt fel, és Londonban csinálja az éttermét (sőt, hamarosan kettőt). 5 fogásos menüje igazi fúziós csoda volt: edamame szójabab, articsóka, branzino hal, szarvascomb és fekete szezámmag krémes és medvecukros panna cotta. Ne is kezdd, hogy biztos rólam nevezték el. Inkább engem hívnak krémnek, jó?? Ezekből mit ehettél volna, Paleo Gábor?

hansen.jpg

Csodálatos három napot töltöttünk el Annával és főszakácsával, Robbal a belvárosi Terminal étteremben, utólag is nagyon köszönöm a sok segítséget, amit kaptunk.

A hétvégén a Marie Claire Fashion Days (Divatnapok) aranyozta be a napomat, legelsősorban azért, mert a 11 éves lányom úgy érezte ott magát, mintha bevittem volna a cukorkaboltba. Sminkesek, fodrászok, ruhák, modellek, mindenből a legjobb. Én a workshopokat vezettem, a kis hercegnőm pedig magába szívta a divatvilág minden életérzését. Várom a folytatást, de ott leszek, ha ezt választja majd.

És most jön a Páros Kintorna számára a lényeg. Némi egyeztetés és várakozás után végre eljutottam a szentélybe. Hamarosan jönnek a posztok, vagyis minden, ami ajurvéda!

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás egészség hedonista

A bejegyzés trackback címe:

https://paroskintorna.blog.hu/api/trackback/id/tr836895611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása