HTML

Páros Kintorna

Ez egy egészségblog. Mi ketten - Balázsy Panna és Gellért Gábor - eldöntöttük, hogy rendbe rakjuk magunkat testileg-lelkileg. És megmutatjuk, hogy ez kortól és állapottól függetlenül lehetséges.

 

mozgás   étkezés   helyreállítás   hagyományos   alter   más

kókusz valcer

2014.04.04. 12:51 :: pankajafajalatt

Szia Gábor!

Sose voltam nagy André Rieu rajongó, de nagyon ügyesen és kedvesen felvezette korunk egyik nagy színészét és korai munkáját. Szerintem kevesen tudtuk, hogy Sir Anthony Hopkins ilyesmivel is foglalkozott. Arra meg végképp nem gondoltunk, hogy ilyen romantikus beállítottságú ember ez a hirtelen haragú walesi színészóriás, és fiatalon valcerben utazik.

Magyaros kritikával illetve azt mondanám, ha nem ő a Bárányok hallgatnak, akkor nincs valcer ott Bécsben. A felesége volt nagyon megható. Törölgette a könnyeit. El tudom képzelni, hogy ő támogatta a férjét, hogy keresse meg Rieu-t, és teljesüljön a nagy álma, még mielőtt túl késő. Nekem ezért volt megható. Olvastam, hogy a felesége unszolására kezdett el mozogni és ledobni néhány kilót. Előtte sokkal súlyosabb volt. Hiába, a nők :)

Milyen könnyű Hopkins bécsi valceres szereplésétől eljutni a fogyókúráig, látod?

No de volt egy kérdésed. Úgy láttam, megelőztem az olvasóinkat, senki nem válaszolta még meg a találós kérdésedet. Persze hogy láttam, mi van a képen! Aki elég sokáig nézi a videót, egyszer csak mutatnak néhány színesre festett fából készült figurát, és ők bizony egy KINTORNA szereplői!!! 

Milyen szép is az, amikor eredeti jelentésében élvezhetjük, nem pedig nyögünk a teremben, a nehéz gyakorlatok súlya alatt :) 

Arra is kíváncsi voltál, mit főzök a karcsúság jegyében a hétvégére. Van egy jó és egy rossz hírem. Végre szereztem egy irtó kedves szappankészítő mestertől kókuszvajat, és mostantól azzal főzök. A rossz hír pedig az, hogy sok gyerek lesz nálunk a hétvégén, és rántott húst eszünk. Én majd odaadom a bundát a kutyának :(

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://paroskintorna.blog.hu/api/trackback/id/tr645911586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GGazigazi 2014.04.04. 13:45:40

Szappankészítő mestertől szerezted a kókuszvajat? Szerintem ne egyetek belőle.
süti beállítások módosítása