HTML

Páros Kintorna

Ez egy egészségblog. Mi ketten - Balázsy Panna és Gellért Gábor - eldöntöttük, hogy rendbe rakjuk magunkat testileg-lelkileg. És megmutatjuk, hogy ez kortól és állapottól függetlenül lehetséges.

 

mozgás   étkezés   helyreállítás   hagyományos   alter   más

Kelet és Nyugat határán...

2014.12.16. 07:14 :: pankajafajalatt

Nagy örömmel és érdeklődéssel olvastam írásaidat, fontos információkat tartalmaznak és sok tanácsot meg lehet és kell fogadni belőlük. A paleós állatorvossal készített anyagodat rengetegen megosztották, nem is csodálom. Abban a cikkben megint kilyukadtunk a lényeghez. Egész egyszerűen a kezünkbe kell vennünk a saját sorsunkat, és nem mástól várni a megoldást. Mondom ezt úgy, hogy sok bokros teendőm közepette végre eljutottam ahhoz az emberhez, akitől a saját sorsom megoldását várom...

Egy esős délelőtt elballagtam a Szent István körútra, és hamar megtaláltam a Calendula tábláját. Dr. Szkopincev Dmitrij azonnal fogadott. Leültem vele szemben, és elkezdtem makogni, mert annyi, de annyi kérdés tülekedett a fejemben. De először kezdjük azzal, hogy ki is Dr. Szkopincev Dmitrij, a Calendula klinika főorvosa.

dmitrij.jpg

Családorvos, ayurvédikus specialista, fitoterapeuta, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta. A Calendula céget 1991-ben alapította, azzal a céllal,  hogy a modern, európai orvoslást ötvözze a keleti, alternatív gyógymódokkal. Folyamatosan bővíti tudását és a Calendula klinika terápiás eljárásait, a kínai, a tibeti és egyéb népi gyógyászati módszerekkel. Rendszeresen tart publikus, tudományos szemináriumokat – Magyarországon, Ukrajnában, Lettországban, Németországban, és Indiában –,  valamint továbbképzéseket orvosoknak, és a Calendula klinika kollégáinak.  Tudományos innovációi közé tartoznak: a mozgásszervi betegségek,  a rheumathoid arthritis és a dislipidaemiák kezelése, valamint a cardio vascularis megbetegedések megelőzése.

Szóval pont akkor jött létre a klinika, amikor Magyarországon kezdtek divatba jönni az alternatív, vagy ha úgy tetszik, keleti gyógyászati módszerek, és ezeket integrálták a modern orvoslásba. Úgy használják itt a keleti orvoslás legjavát (ayurvéda, unani és kínai orvoslás) hogy maximálisan figyelembe veszik az itt élő emberek életmódját, fiziológiáját, szervezetét. Nem tudom, hogy vagy vele, de szerintem ezt pont nekem találták ki. A sok kérdésre pedig hamarosan jönnek a válaszok is…

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmódváltás ajurvéda

A bejegyzés trackback címe:

https://paroskintorna.blog.hu/api/trackback/id/tr636986377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása