HTML

Páros Kintorna

Ez egy egészségblog. Mi ketten - Balázsy Panna és Gellért Gábor - eldöntöttük, hogy rendbe rakjuk magunkat testileg-lelkileg. És megmutatjuk, hogy ez kortól és állapottól függetlenül lehetséges.

 

mozgás   étkezés   helyreállítás   hagyományos   alter   más

Ayurvédát mindenkinek!

2014.09.20. 11:22 :: pankajafajalatt

Nagyon örülök, hogy komoly akaraterővel ráléptél a tettek mezejére. Igazán. Tetszik a kulcsos saláta meg a műanyag szalonna is. Látod, tudsz Te, ha akarsz. Én is sokáig ettem tegnap, csak éppen hajszálvékony olasz pizzát, igazi olasz szalonnával, amit pancettának hívnak. Viszont volt rajta sok zöld rukkola is. Bocsáss meg, befejeztem!

Viszont van itt valami, amit szeretnék elkezdeni. Tudod, vannak dolgok, amiket talán nem ismersz közelebbről, de érzed, tudod, hogy neked jó lesz. És van olyan is, ami felé mész, mert azt hiszed, az talán segít, és jót tesz, de már a lépcsőn felfelé menet tudod, hogy gombóc van a torkodban, és inkább el kéne szaladni. Nekem ilyen volt az akupunktúra, a fogyiszalon, meg még néhány ilyen helyzet. Ami viszont elbűvöl és mérhetetlenül érdekel-izgat, az az ayurveda. Vagy ájurvéda. Az élet tudománya.

ayurveda.jpg

Elsősorban a betegségmegelőzésre figyel, napi rendszerességgel végzett gyakorlatok segítségével, e abban is segít, hogy megértsük önmagunkat, harmonikusan, egyensúlyban éljünk. Én erre vágyom. Segítenek abban, hogy a saját tempódban, saját szervezeted képességei és határai mentén haladjál.

Erről fogok írni a következő hetekben. Nyisd ki a lelked…

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://paroskintorna.blog.hu/api/trackback/id/tr436714213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása