HTML

Páros Kintorna

Ez egy egészségblog. Mi ketten - Balázsy Panna és Gellért Gábor - eldöntöttük, hogy rendbe rakjuk magunkat testileg-lelkileg. És megmutatjuk, hogy ez kortól és állapottól függetlenül lehetséges.

 

mozgás   étkezés   helyreállítás   hagyományos   alter   más

Oprah

2014.02.28. 20:13 :: pankajafajalatt

Örülök, hogy kihúztad a fejed a homokból. 

Emlékszem, pár éve megtetted már ugyanezt. Szokatlan elszántsággal. És minden nappal soványabb lettél, a végén olyan sovány, hogy kétszer kellett rád nézni, hogy megismerjünk. Lecserélted a ruhatárad. Sokkal kisebb méretekben jártál, láthatóan büszkén. 

Aztán hirtelen abbamaradt a paleo étrend, megint előjött a kenyér, a tészta, a süti. És lassan megint előkotortad a szekrényből a régi ruhákat.

A kérdés ott lebeg a levegőben: mi kell ahhoz, hogy a fogyás után megmaradjon ez az állapot?

Folyamatos kitartás? Életünk végéig? Ez szörnyen hangzik. Erősnek lenni, a leggyengébb percekben is...

Erről Oprah jut eszembe. Talán ebben lehet némi igazság.

Sokáig szenvedett, a súlya jojóként ment fel és le. Gyorsan. A világ pedig figyelte minden rezdülését. Egészen addig, míg el nem fogadta, hogy ő nem egy nádszálkarcsú modell, hanem önmaga. Nem a húszéves önmaga, hanem az éppen esedékes kora. Ma is sokat sportol, vigyáz magára, de legalább 80 kiló, talán több. A lényeg, hogy önmaga lett és láthatóan jól érzi magát a bőrében.

Te hogyan tudnád mindig jól érezni magad a bőrödben? Mi kell hozzá?

Jól van, megyek megmérettetni magam. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paroskintorna.blog.hu/api/trackback/id/tr235837516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása