HTML

Páros Kintorna

Ez egy egészségblog. Mi ketten - Balázsy Panna és Gellért Gábor - eldöntöttük, hogy rendbe rakjuk magunkat testileg-lelkileg. És megmutatjuk, hogy ez kortól és állapottól függetlenül lehetséges.

 

mozgás   étkezés   helyreállítás   hagyományos   alter   más

Haddelhadd következik

2014.05.05. 12:02 :: GGazigazi

Írjuk már a blogot egy-két hónapja. Sok mindent elolvastunk, sok mindenről írtunk. Elhatároztuk, hogy tudományosan, nagy fogadalmak nélkül haladunk előre. Mint a nagyok…

És megy? Persze, hogy nem megy. Meg kell adni a kereteket. Ez van! Senki sem olyan tudatos, hogy csak úgy… hoz egy döntést, és onnantól az van… Na jó! Lehet, hogy valaki ennyire tudatos, de én nem!

Jönnek a keretek! Eldöntöttem mit szeretnék, mennyi időt szánok rá, és milyen módszerekkel jutok el a szeretvényeimhez. (Tudom, hogy semmi értelme a szeretvény szónak, de nekem tetszik!)

                                                         

A CÉLOM:

Elérni az egészséges testsúlyom. Megnéztem, hogy az internet szerint az én magasságomhoz mennyi az ideális „tömegem”, és az jött ki, hogy 71 kg. Ennyi voltam 17 évesen. Soha azóta. Nem vagyok benne biztos, hogy ez számomra még egyszer az életben elérhető, de megpróbálom. Ha nem lesz belőle több, mint 74-75 kg, azért nem leszek boldogtalan. Megszabadulok a túlzott viszcerális zsírtól, rendbe hozom a haskörfogatom, a vérnyomásom, a cukorértékeim.

ez is visceral_1.jpg

Most azt gondolom, hogy ezek már a súlycsökkenéstől rendbe jönnek, de majd meglátjuk… Szembeszállok az állandó felső légúti problémáimmal. A folytonos arcüreggyulladásommal, az orrpolipokkal, a fülem dugulásával. Nekirontok az allergiámnak és az asztmámnak. Hány ennyi lenne a kitűzött célom…

 

AZ IDŐPONT:

amikor zárszámadásra szánom magam, és döntök a folytatásról, vagy a stagnálásról, esetleg az orrlógató elkullogásról: 2014. december 19.

Jó ez az időpont, mert nem köthető semmihez, és ezért majd emiatt lesz fontos az életünkben ez a nap! Mit szólsz hozzá Panna?

 

A MÓDSZEREK:

Az alapok:

e-fit – elektro fitness tréning

e-fit.jpg

arasys – szintén elektromos stimuláció az alapja, izgalmas gépezet a haskörfogatom és a viszcerális zsírértékeim rendbetételére

arasys.jpg

intervall edzések – gyalogosan és kerékpárral

 

paleolit táplálkozás -  vannak vele kapcsolatos kétségeim, de egyszer már bejött nekem, és most úgy döntöttem, hogy ezúttal folyamatosan kontrollálom a hatásait a szervezetemre.

 

A kiegészítők:

Ezek folyamatosan bővülnek. Szerdán például elmegyek fülakupunktúrára. Állítólag eléggé fájdalmas, viszont a szenvedélyeimmel tudnak kezdeni valamit ezek a szurkáló tűk. Kevésbé leszek éhes, és nem akarok majd állandóan zabálni.

DSC_0684.jpg

Most te jössz Panna! Lássuk a vállalásokat! Bár erre nem emlékezhetsz, de egy becsületes szocialista brigádnak – és brigádtagnak – mindig voltak vállalásai, amiért az év vége felé meg lehetett szerezni a kiváló szocialista brigád kitüntetést! Vagy lehettél kiváló dolgozó! (Úgy november hetedike táján!) Ne vonogasd a vállad, 2000 forintot adtak minden brigádtagnak. Abból le lehetett rendezni az egész karácsonyt! A kiváló dolgozó meg háromezret kapott!

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás más mozgás

A bejegyzés trackback címe:

https://paroskintorna.blog.hu/api/trackback/id/tr746119862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása