HTML

Páros Kintorna

Ez egy egészségblog. Mi ketten - Balázsy Panna és Gellért Gábor - eldöntöttük, hogy rendbe rakjuk magunkat testileg-lelkileg. És megmutatjuk, hogy ez kortól és állapottól függetlenül lehetséges.

 

mozgás   étkezés   helyreállítás   hagyományos   alter   más

Találós kérdés

2014.04.04. 07:55 :: GGazigazi

Szia Panna! Jön a hétvége! Írd majd meg, mit készítettél a családnak ebédre. Hadd lássam, mit gondolkodtál ki az életmódváltás jegyében. De addig is egy találos kérdés. Ezen a videón azt láthatod (ha még nem láttad), ahogy Anthony Hopkins 50 éve írt keringőjét Bécsben eljátssza Andre Rieu a zenekarával. Megható! És nem érzem, hogy marketingtevékenység lenne a hátterében. Ennek a két embernek semmi szüksége önreklámra. A videó igazi ereje: két nagyszerű művész és gondolataik találkozása csodaszép kulisszák előtt. Na de a kérdésem: miért került fel ez a videó a blogunkra. A válasz egyszerű, ha végignézted az anyagot. Remélem egyik olvasónk sem előz meg a válasszal…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paroskintorna.blog.hu/api/trackback/id/tr875911235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása