HTML

Páros Kintorna

Ez egy egészségblog. Mi ketten - Balázsy Panna és Gellért Gábor - eldöntöttük, hogy rendbe rakjuk magunkat testileg-lelkileg. És megmutatjuk, hogy ez kortól és állapottól függetlenül lehetséges.

 

mozgás   étkezés   helyreállítás   hagyományos   alter   más

Kintornázzunk együtt 2016-ban is!

2016.01.04. 11:16 :: GGazigazi

Nem tudom, hogy születtek-e újévi fogadalmaid, nyájas Olvasó? Remélem igen. Persze ilyenkor mindig van egy-két szkeptikus hang, miszerint ezek a nagy megmondások általában beteljesítetlenül elsorvadnak. De mi van akkor, ha most nem? Ha tényleg ez lesz a legcsodálatosabb évünk életünkben? Ha megváltozunk testben és lélekben? Ha egymásra találunk a párunkkal, vagy ha nincs találunk. Miért ne történhetne így? Természetesen csak 2017-ig. Hiszen akkor is jöhet egy még csodálatosabb, frenetikusabb év. Legyünk már optimisták a mindenségit! És addig is kintornázzunk együtt nagyokat.

Victorian smooth criminal

France, this one is for you. Watch French dude, Patrick Mathis kill it with his Victorian barrel organ rendition of Michael Jackson's smooth criminal set in a wood pile.For that difficult to source Christmas Present, more info about this barrel organ : http://www.orgues-de-barbarie.com/en/More info about Patrick Mathis : http://patrickmathis.pagesperso-orange.fr/index.htm

Szerző: The Hall Exeter, 2015. november 20.


Ha valakit esetleg elfáraszt a kintorna hangja, itt egy dallamosabb változat. Énekelni sem rossz teli torokból:


 

Boldog Új Évet mindenkinek! Jöhetnek az új kalandok!






Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paroskintorna.blog.hu/api/trackback/id/tr348235432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása